Ik ben super dankbaar voor deze mooie lieve reacties!

“Eindelijk een goede coach gevonden die weet waar ze het over heeft en je daarom ook zo goed kan begeleiden. Ze staat altijd voor je klaar om je te helpen. Ook op de momenten dat je hulp het meest nodig hebt begeleid ze je door een moeilijk moment heen.”

“Zo zie je maar weer dat onze gesprekken mij veel opleveren omdat ik de situaties anders ga bekijken ook al lukt dat natuurlijk nog niet altijd maar ik ben wel een super blij mens en blij dat ik jou ben tegengekomen en dat we hier samen aan begonnen zijn. Ik doe elke dag mijn ochtend en avond oefening en tussendoor als het mij te druk word  dan doe ik de nidra geregeld en dat vind ik erg fijn. Ik/wij hebben van de week weer veel nieuwe inzichten gekregen duizend maal dank daarvoor.”

“Het is fijn als er gewoon veel herkenning is.
Iemand die het ook gewoon echt meegemaakt heeft en weet waar ze over praat!”

“Hoi Nanda,

Het gaat gelukkig nog steeds wel goed eigenlijk. 🙂 Ik ben ook zo blij dat ik je heb geappt, want ik merkte dat ik bleef hangen in de angst/onrust. En nadat ik jou even had gesproken veranderde er echt iets en voelde ik me rustiger. Dat heb ik tot nu toe aardig goed kunnen vast houden, zo fijn!”

“De 1 op 1 coaching met Nanda was erg prettig. Vooraf besproken waar de behoefte lag en wat wij wilde bereiken met de coaching. De sessie was goed voorbereid door Nanda. De sfeer was rustig, prettig en het voelde veilig en vertrouwd. Veel herkenning en fijne oefeningen. We gingen relaxed en ontspannen naar huis met extra oefeningen en veel informatie.”

Ik liep eindelijk wel tegen meerderen dingen aan, ik dacht dat ik geen grote problemen had en een prima prater was. Nu heb ik in mijn korte leven best veel dingen mee gemaakt die veel impact op me hebben gemaakt en die me hebben gevormd hoe ik was. Ik ben altijd in de veronderstelling geweest dat ik me zelf wel kon helpen. Heb me altijd staande gehouden met stoer doen en een grote mond geven. Me zelf heel erg terughouden opstellen en gesloten houden voor vreemden.

Dit bleek toch niet de oplossing.

Ik ken Nanda al een aantal jaar als de vrouw van mijn kameraad (iets wat mij niet heeft tegen gehouden om naar haar toe te gaan) en ik volg al een aantal jaar de yoga lessen bij haar wat ik erg prettig vind. Eveneens prettig is de omgang met haar ze is een erg vrolijk positieve open persoon waar ik een klik bij voel iets wat ik wel nodig heb om mij aan het praten te krijgen.

Daarbij speelt haar eigen verleden een grote rol ze is zelf een grote ervaringsdeskundige. Je zult je snel op je gemak voelen bij haar iets wat een goed gesprek bevordert. Nanda heeft me met haar gesprekken en de oefeningen die ik gekregen heb erg geholpen, ze heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en me geleerd hoe je anders kunt gaan denken. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb en nog veel aan me zelf moet werken daarom heb ik ook een vervolg traject met haar afgesproken.

Ik ben haar tot nu super dankbaar voor alle veranderen in mijn leven en kan het een ieder aan raden om met haar te gaan samen werken.

Bedankt voor alles !”

“De individuele coaching helpt erg goed bij het herstel van mijn burn-out. Nanda geeft op basis van eigen ervaring veel informatie en nuttige tips. Op de website staan fijne oefeningen voor rust en ontspanning. Voordeel van 1 op 1 coaching is dat de oefeningen op de wensen aangepast kunnen worden. Het enthousiasme en duidelijke advies van Nanda motiveren om met de oefeningen aan de slag te gaan.”

“Ik kwam bij Nanda met oververmoeidheidsklachten na herstel corona, ik was mentaal erg down en had burn out klachten, en het lukte niet meer om uit de negatieve spiraal te komen. Ik ben er nog lang niet, maar kan mezelf wel sneller resetten van negatief naar positief en ik kan meer genieten van kleine dingen. Niks moet meer of zo. En ik kan nu positiviteit overbrengen naar personen waar ik mee praat. En ik denk dat dat mede ook is door de oefeningen die ik van Nanda heb gekregen dat ik thuis er ook mee aan de slag kan.

Ik vind het vooral zo fijn dat Nanda weet waar ze over praat, ze kent het probleem en weet hoe dit voelt en werkt in de praktijk/dagelijkse leven. Hoe ook andere mensen met je omgaan. Ik heb er zoveel over gepraat met therapeuten etc, etc, maar dat gepraat lost niks op als degene die tegenover je zit totaal niet weet hoe het voelt om je zo ontzettend rot te voelen.
En wat ik super fijn vind is dat je mag bellen of appen wanneer je zo rot voelt en je niet meer weet wat te doen en je radeloos voelt of erger.

Aan mezelf toegeven dat ik teveel van mezelf vroeg? No way! Ik kon daar gewoon mee dealen en er waren anderen die het slechter hadden, dus ik had geen reden om te zeuren, toch? Ik ben positief ingesteld en bij de pakken neerzitten is niet echt mijn ding. Ik had de overtuiging dat ‘doorzetten’ een hele goede eigenschap is en was er ergens trots op.  Tot mijn batterij aan het leeglopen was. Mijn lichaam gaf signalen dat het echt genoeg was.

Ik ben van nature vrolijk, enthousiast en gedreven, maar onrust en vermoeidheid overheersten. Tijd om actie te ondernemen dus!

Zodoende kwam ik bij Nanda terecht. We kwamen al vrij snel op het punt: ‘werk’, mijn grootste energielek. Nanda liet mij inzien dat ik altijd een keuze heb en dat anderen daar altijd wel iets van zouden vinden. Dat het mooi is dat ik me verantwoordelijk voel, maar dat niet ten koste moet gaan van mijn eigen gezondheid. Dat wist ik ergens ook wel, maar soms heb je net even dat extra zetje nodig en een neutrale kijk op de situatie.

Daarnaast werd ik me nog meer bewust van mijn gedachten, overtuigingen en patronen en door mezelf kritische vragen te stellen maak ik vaker keuzes die passen bij wat voor mij nu goed voelt.

Het is prettig dat Nanda als gelijkwaardige tegenover je zit, dat ze ook open is over haar uitdagingen en ze je hierdoor op op je gemak stelt. Daarnaast is het fijn dat alles bespreekbaar is en ze je inzichten geeft die je net even nodig hebt.

Bedankt voor alles en ook voor de affirmaties!

“Lieve Nanda,

Ik ben bij je gekomen omdat ik totaal van het padje was. Angst om iets heel ergs onder de leden te hebben en daar dan mezelf de schuld van te geven. Ik sliep niet en had veel paniek. Kortom: Shit!

Na bijna 3 maanden gaat het weer harstikke goed. Zo goed dat er geen vervolg nodig is. De gesprekken met Nanda hebben me onwijs goed gedaan. Zo duidelijk en lief. Je merkt heel goed, doordat Nanda het zelf heeft meegemaakt dat ze je echt begrijpt. Ook de oefeningen die ze meegeeft werken prima. Ik ben ook heel blij met de nek en schouderoefeningen. De yoga nidra wordt elke avond voor we gaan slapen aangezet waardoor we allebei heel goed slapen.

Ik kan het iedereen aanbevelen om naar Nanda toe te gaan. Ze doet het prima. Ze komt alles na wat ze beloofd en soms een extra belletje hoe het gaat. Super!

Ik ben blij dat ik bij je was en bedank je nogmaals hartelijk.”

Hoi Nanda, ik ben bij jou gekomen nadat ik inzichten heb gekregen over mijn relatie en de angsten die ik had.  Ik heb geleerd om aan mijn eigenwaarde te werken en de oefeningen om met spanningen om te gaan hebben me een nieuw soort inzicht gegeven. Ik kan nu beter loslaten en me zelf rust brengen. Ik weet nu ook dat ik niet alles hoef te accepteren in mijn relatie. Ik mag mijn eigen keuzes maken en mezelf leren kennen. Wie ben ik? Wat wil ik graag? Waar liggen mijn grenzen? Mijn grenzen lagen juist heel ver weg. Het is niet goed als je altijd alles maar doet om een ander gelukkig te maken en niet voor jezelf leeft maar voor het geluk van anderen. Ik mag nee zeggen. Ik wilde zo graag de wereld iets mooier maken en vergat daarbij zelf te leven. Ik vind het nog moeilijk om voor mezelf op te komen. Ik blijf hier aan werken.

Nanda jij hebt mij laten zien dat ik de moeite waard ben en niet slecht ben of zo. Dank je wel daarvoor. Je komt sterk over, mensen krijgen weer zelfvertrouwen door jou. Je neemt de tijd voor ieder gesprek, je geeft inzicht en troost en kunt heel goed luisteren.

Blijf zoals je bent.”

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid