fbpx
dharana zelhem

Over Nanda


Mijn Doel


De reden dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen is dat ik heel graag zoveel mogelijk mensen wil leren hoe je verandering kunt brengen in je leven. Doordat ik ben begonnen met mediteren is er zoveel veranderd. Ik heb de laatste 6 jaar zoveel rust gekregen in mijn hoofd en daardoor ook in mijn leven. Ik had altijd heel veel lichamelijke klachten. Vooral veel spierspanning in mijn hele lichaam. Heel veel last van mijn onderrug. Ik ben jarenlang overal heen geweest om maar te zoeken waar dat vandaan kwam. Maar ze konden nergens iets vinden. Ook dat is helemaal verdwenen sinds ik mediteer. Ik wil jou graag helpen om je bewust te maken wat ontspanning en ademoefeningen met je kunnen doen. Maar ook helpen om je bewust te maken dat discipline, vertrouwen en geduld heel belangrijk zijn. Het heeft tijd nodig om verandering aan te brengen. Ik zou je graag ondersteunen in het hele proces van bewust worden en meer tijd maken voor jezelf. Ik wil je leren hoe je zonder oordeel naar alles kunt kijken. Hoe je milder kunt worden voor jezelf. Hoe je vaker rust kunt inbouwen in je dag. Mijn doel is dat jij steeds meer ontspanning mag gaan ervaren. Dat je langzaam meer energie over gaat hebben aan het einde van je dag. Dat je alles wat luchtiger kunt gaan leren bekijken. Dat je lichaam steeds soepeler en ontspannen aan gaat voelen. Dat je beter om kunt gaan met alle dingen die op je pad komen. Mijn doel is natuurlijk ook dat je het steeds meer in je dagelijkse leven gaat toepassen( als je het zelf ook heel graag wil natuurlijk;)). Dat je buiten de lessen om er ook mee oefent. Zodat het ook meer een manier van leven wordt waarin alles wat meer in balans is.

Stress en lastige situaties blijven komen maar ik wil jou graag leren om een manier te vinden zodat je er beter mee om kunt gaan. Dat scheelt zoveel. Je bouwt minder spanning op en minder onrust in je hoofd. Je leert makkelijker loslaten. Maar je moet het wel zelf willen.
Ben jij op zoek naar meer rust en balans? Je mag altijd mailen of bellen als je vragen hebt. Wie weet tot gauw.

En op mijn pagina onder het kopje blogs kun je nog veel meer lezen over alles wat ik mee wil geven en belangrijk vind.

"♥Ik besloot dat ik het kon.♥"

WAAROM BEN IK GAAN DOEN WAT IK NU DOE?

Ik ben na de bevalling van mijn tweede dochter direct in een angststoornis/burn-out terecht gekomen. Na lang zoeken waardoor dit kwam, ben ik erachter gekomen dat ik in mijn hele leven onbewust heel veel stress heb opgebouwd . Daar ben ik achter gekomen nadat ik naar meerdere psychologen en therapieën toe ben geweest. Maar toch was ik er nog niet voor mijn gevoel. Ik snapte het allemaal wel, maar wist niet hoe ik dat voor elkaar moest krijgen in mijn hoofd. Op advies van een vriendin heb ik de cursus mindfulness gevolgd van 8 weken, dat heeft mijn hele leven veranderd. Toen ik mij bewust werd van mijn automatische piloot en dat ik niet mijn gedachten ben, kon ik dingen gaan veranderen.

Later ben ik de compassie training gaan doen om nog wat dieper te gaan en meer voor mezelf te leren kiezen. Daardoor heb ik de stap gemaakt om mijn baan op te zeggen en mijn hart te gaan volgen. Ik ben kort daarna begonnen met de opleiding voor yoga nidra en met de yin yoga docenten opleiding. Het motiveerde mij om echt te gaan doen waar ik goed in ben: dat is mensen positief stimuleren en technieken aan te leren waardoor ze meer in balans kunnen komen.

Want je hebt geen stressvol leven, er zijn stressvolle momenten. Je kunt er zelf voor kiezen hoe je met deze momenten omgaat.  Zou jij willen leren hoe je bewuster een keuze kan maken? En waar zou jij dan voor kiezen?

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid