dharana zelhem

Online lessen


Waarom online lessen?

Ik ben begonnen met de online lessen omdat ik i.v.m. het coronavirus een tijdje geen lessen mocht geven in mijn ruimte. Vanuit daar is het idee ontstaan. En ik moet zeggen dat ik het leuker vindt dan ik eigenlijk verwacht had. En er kwam ook meer vraag naar omdat mensen het toch wel fijn vinden dat ze op een eigen gekozen tijdstip een les kunnen volgen. Maar ook i.v.m. het coronavirus vinden sommige mensen het toch nog fijner om thuis te blijven en daar een les te volgen.

Maar het was wel even uitzoeken hoe alles werkte. En aangezien ik een perfectionist ben is dat nog best wel lastig. Maar gelukkig is alles goed gekomen. Ik heb een nieuwe laptop aangeschaft, een goede microfoon, een app waarmee bijna alle achtergrond geluiden weggefilterd worden en een fijn programma waarmee ik alles op kan nemen. En ik heb ook nog even een youtube kanaal aangemaakt waar ik alles op kan slaan zodat ik alles goed terug kan vinden en de link makkelijk door kan sturen.

De voordelen van een online yogales.

 

  1. Online Yogalessen geven je de mogelijk om op het tijdstip dat het jou perfect uitkomt, te oefenen. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen welke les je fijn vindt. De flexibiliteit van online yogalessen stelt je in staat om ieder gaatje in je agenda op te kunnen vullen met Yoga. Dus geen excuses meer om yoga oefening over te slaan 😉
  2. Een tweede voordeel van online yogalessen, is dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Zo kun je blijven oefenen op vakantie of waar dan ook. Misschien heb je thuis een heerlijk plekje voor je beoefening, misschien vind je jouw ideale plek wel op je werk, of heb je de perfecte plek ergens anders. Online Yogalessen maken het mogelijk om overal Yoga te doen.
  3. Misschien klinkt deze reden een beetje gek, maar zeker als je net begint met yoga is het fijn om het gevoel te hebben dat niemand je bekijkt. Wanneer je onzeker bent over je lichaam, of het gewoon lastig vindt om je gedachten bij jezelf te houden, is online yoga ontzettend fijn. Je kunt lekker op je eigen veilige plek aan jezelf werken zonder je druk te maken wat andere mensen van je vinden. Natuurlijk zou dat altijd zo moeten zijn, maar dit gevoel kan je belemmeren om de echte diepgang in je beoefening te vinden. Online Yogalessen lossen dit probleem voor je op 🙂
  4. Je hebt de mogelijkheid om de les vaker te doen omdat de link langer beschikbaar is.
  5. Misschien is dit een hele praktische, maar niet onbelangrijke reden. De online yogalessen zijn goedkoper dan de lessen die ik in mijn ruimte geef. Doordat ik minder tijd kwijt ben en natuurlijk geen huur hoef te betalen.

Ik neem alle lessen in mijn eigen tijd op zodat je kan boeken wanneer het voor jou het beste uit komt. Ik neem korte lessen van ongeveer 20 minuten op. Die lessen kunnen je eenmalig aankopen voor 2.50 en dan is die les altijd beschikbaar.

En de langere online lessen zijn aan te kopen voor 7.50 of 5 lessen voor 32.50 en die link is beschikbaar voor 5 dagen.

Hieronder vind je een link met nog meer informatie over de online lessen.

https://dharanazelhem.nl/2020/06/10/korte-yogafilmpjes-voor-verschillende-lichamelijke-klachten/

En nog een link voor een aantal audio opnames van meditaties en yoga nidra.

https://dharanazelhem.nl/2020/05/06/korte-zitmeditatie-van-15-minuten/

En boeken van de lessen kan via https://www.momoyoga.com/dharana/.

Als je een online les boekt, krijg je meestal binnen 2 a 3 uur een mail van me terug met de vraag welke les je wilt en daarna met de link erin. Dus hou daar rekening mee als je boekt!

Mocht je nog ideeën hebben of leuke tips laat me het dan weten.

En ik hoor natuurlijk ook altijd graag wat je van de lessen vond.

Liefs Nanda

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid