dharana zelhem

Lessen en workshops


Er zijn yoga matjes en andere materialen beschikbaar. Natuurlijk mag je ook je eigen yoga mat meenemen, als je dat prettiger vindt. Het is belangrijk om makkelijk zittende kleding aan te trekken en  laagjes zodat je iets aan of uit kunt doen als je het warm of koud krijgt. Ervaring is niet nodig, je kunt op ieder gewenst moment lessen volgen.  Een proefles is gratis en een normale les kost 13 euro.Je kunt elke keer een losse les boeken of een strippenkaart. Er zijn verschillende strippenkaarten:

5 lessen voor 55 euro, 10 lessen voor 105 euro en 20 lessen voor 205 euro.

Je zit nergens aan vast. Je kunt komen wanneer je zin en tijd hebt. Als je hieronder in het rooster op “boek nu” klikt, kun je jezelf vrijblijvend inschrijven. Of via momoyoga.nl/dharana. Er is ook een app van momoyoga beschikbaar waardoor het nog makkelijker is om te boeken en te kijken naar het rooster. Als je een les wil meedoen dan klik je op boek nu, dan betaal je via ideal en dan kun je jezelf inschrijven in de les. En daar vind je wat er nog meer mogelijk is. Ook verzorg ik, in overleg, lessen op locatie of privé lessen.

Tijdens een privéles kun je specifiek werken op de klachten die je op dat moment of vaak al langer ervaart. Het mooiste zou zijn als je bij een accupuncturist bent geweest of heen zou kunnen gaan. Daar krijg je te horen waar je energie uit balans is en vanuit daar kunnen we een begin maken om dat te  gaan herstellen.  Jezelf meer in balans brengen door de strekking van de meridianen in de houdingen en eventueel drukpunten gebruiken. In een privé les kan er ook wat meer coaching bij komen als je daar behoefte aan hebt. Mocht je meer willen weten over de lessen of privé lessen, dan hoor ik graag van je.

De lessen worden gegeven aan de ruurloseweg 17. Bij warm weer worden de lessen gegeven aan de Meeneweg 4, bij Stichting de Boerderij. Dat kun je altijd in het lesrooster vinden.

JAAAAAA de buitenlessen kunnen ook weer.

Live online lessen maandag en woensdagavond 19.30 en ook elke  zondagochtend 9.30

Vanaf 30 maart ben ik begonnen met het geven van online lessen via zoom. Deze lessen geven ik tijdelijk i.v.m. het coronavirus. Misschien ga ik er af en toe ook wel mee door maar dat bekijk ik tegen die tijd. Alle lessen staan gewoon in momoyoga en kun je daar boeken. De uitleg staat altijd in het verhaal bij de les die je boekt. Je kunt voor deze les een losse les kopen voor 6.25 of een  5 lessenkaart voor 30 euro.
Let op: Als je nog een strippenkaart hebt, gaat er een halve strip van je kaart af. Dan mag je me mailen zodat ik dat bij kan houden. En je automatisch inboek  zodat je de mail wel ontvangt.

Nieuw: live lessen nog 48 uur beschikbaar via de link.

Hoe werkt het?

Je boekt gewoon de les en als je dat tijdstip niet kan, krijg je na de les een link waarmee je binnen  48 uur de les kan volgen op een tijdstip wat voor jou beter past.

Normaal geef  ik om de week op maandagavond een yin yoga les voor mannen. Ik ben die les begonnen omdat ik merkte dat er geen mannen naar mijn andere lessen kwamen. Maar iedereen is welkom in de lessen behalve dan in dan mannenles. Die is alleen voor mannen.

Met onderstaande link kun je jezelf vrijblijvend inschrijven als je een les wil komen volgen.

https://www.momoyoga.com/dharana/register

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid