dharana zelhem

Lessen en workshops


Er zijn yoga matjes en andere materialen beschikbaar. Natuurlijk mag je ook je eigen yoga mat meenemen, als je dat prettiger vindt. Het is belangrijk om makkelijk zittende kleding aan te trekken en  laagjes zodat je iets aan of uit kunt doen als je het warm of koud krijgt. Ervaring is niet nodig, je kunt op ieder gewenst moment lessen volgen.  Een proefles is gratis en een normale les kost 13 euro.Je kunt elke keer een losse les boeken of een strippenkaart. Er zijn verschillende strippenkaarten:

5 lessen voor 55 euro, 10 lessen voor 105 euro en 20 lessen voor 205 euro.

Je zit nergens aan vast. Je kunt komen wanneer je zin en tijd hebt. Als je hieronder in het rooster op “boek nu” klikt, kun je jezelf vrijblijvend inschrijven. Of via momoyoga.nl/dharana. Er is ook een app van momoyoga beschikbaar waardoor het nog makkelijker is om te boeken en te kijken naar het rooster. Als je een les wil meedoen dan klik je op boek nu, dan betaal je via ideal en dan kun je jezelf inschrijven in de les. En daar vind je wat er nog meer mogelijk is. Ook verzorg ik, in overleg, lessen op locatie of privé lessen.

De lessen worden gegeven aan de boldijk 6 in Halle, bij de Boldiek. En bij warm weer worden de lessen buiten gegeven op dezelfde locatie. Dat kun je altijd in het lesrooster vinden.

Rooster vanaf 1 juli

Binnenles.

Zoals het er nu uitziet mag ik vanaf 1 juli weer binnen les gaan geven.  Ik blijf lesgeven op dezelfde dagen als wat iedereen gewend is. De maandag blijft de yin en yoga nidra en op woensdag blijft de slow flow yin yoga. De lessen binnen zullen met maximaal 8 mensen in de ruimte zijn zolang de anderhalve meter geldt i.v.m. het coronavirus. Dit is een voorlopige planning. Als het drukker wordt kan ik er altijd lessen bij zetten. Dat ga ik dan tegen die tijd bekijken. Het is nu natuurlijk lastig in te schatten. Ik blijf kijken hoe ik het voor iedereen zo goed mogelijk aan kan bieden en natuurlijk kijken wat binnen mijn eigen bereik past.

Online lessen.

Alles hierover kun je vinden op de speciale pagina voor de online lessen. Of bij onderstaande blog.

https://dharanazelhem.nl/2020/06/10/korte-yogafilmpjes-voor-verschillende-lichamelijke-klachten/

 

Buitenlessen.

Als het warm weer is kan het zijn dat ik ook af en toe de lessen vervang voor een buiten les. Maar je kunt alles vinden in het rooster hieronder.

Evenement: Zorgen voor jezelf

Via deze link  https://www.momoyoga.com/admin/lesson/6637120 vind je alle informatie.

 

Privéles 

Soms heb je behoefte aan wat extra uitleg of extra aandacht. Soms is het fijn om even je ei kwijt te kunnen tijdens of na de les. Even praten over wat er op dat moment speelt of welke klachten er zijn. Als je daar behoefte aan hebt dan zou een 1 op 1 les wat voor je kunnen zijn. Of misschien samen met een vriendin als dat fijner voelt. Of misschien i.v.m. het coronavirus zou het fijner aanvoelen om een privéles te boeken. Het kan eenmalig of gedurende 5 of 10 weken. We gaan samen kijken wat nodig is zodat je beter in je vel gaat zitten en meer ontspanning kan gaan voelen.

Een les duurt 75 minuten.

Kosten voor 1 privé-les zijn 67.50.

Per blok van 5 lessen betaal je 300 euro.

Per blok van 10 lessen betaal je 550 euro.

Vraag naar het tarief als je met zijn tweeën wilt komen.

Tijdstip: in overleg

 

Ik geef om de week op maandagavond een yin yoga les voor mannen. Ik ben die les begonnen omdat ik merkte dat er geen mannen naar mijn andere lessen kwamen. Maar iedereen is welkom in de lessen behalve dan in dan mannenles. Die is alleen voor mannen.

Met onderstaande link kun je jezelf vrijblijvend inschrijven als je een les wil komen volgen.

https://www.momoyoga.com/dharana/register

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid