dharana zelhem

Lessen en workshops


Er zijn yoga matjes en andere materialen beschikbaar. Natuurlijk mag je ook je eigen yoga mat meenemen, als je dat prettiger vindt. Het is belangrijk om makkelijk zittende kleding aan te trekken en  laagjes zodat je iets aan of uit kunt doen als je het warm of koud krijgt. Ervaring is niet nodig, je kunt op ieder gewenst moment lessen volgen.  Voor een proefles betaal je €6.25  en een normale les €12.50.  Je kunt elke keer een losse les boeken, strippenkaart of abonnement kopen. Je zit nergens aan vast. Je kunt komen wanneer je zin en tijd hebt. Als je hieronder in het rooster op “boek nu” klikt, kun je jezelf vrijblijvend inschrijven. Of via momoyoga.nl/dharana. Er is ook een app van momoyoga beschikbaar waardoor het nog makkelijker is om te boeken en te kijken naar het rooster. Als je een les wil meedoen dan klik je op boek nu, dan betaal je via ideal en dan kun je jezelf inschrijven in de les. En daar vind je wat er nog meer mogelijk is. Ook verzorg ik, in overleg, lessen op locatie of privé lessen.

Tijdens een privéles kun je specifiek werken op de klachten die je op dat moment of vaak al langer ervaart. Het mooiste zou zijn als je bij een accupuncturist bent geweest of heen zou kunnen gaan. Daar krijg je te horen waar je energie uit balans is en vanuit daar kunnen we een begin maken om dat te  gaan herstellen.  Jezelf meer in balans brengen door de strekking van de meridianen in de houdingen en eventueel drukpunten gebruiken. In een privé les kan er ook wat meer coaching bij komen als je daar behoefte aan hebt. Mocht je meer willen weten over de lessen of privé lessen, dan hoor ik graag van je.

De lessen worden gegeven aan de ruurloseweg 17. Bij warm weer worden de lessen gegeven aan de pluimersdijk 5, bij museum Smedekinck. Dat kun je altijd in het lesrooster vinden.

Ik geef om de week op maandagavond een yin yoga les voor mannen. Ik ben die les begonnen omdat ik merkte dat er geen mannen naar mijn andere lessen kwamen. Maar iedereen is welkom in de lessen behalve dan in de speciale les voor mannen.

Sinterklaas actie.

Als je voor 5 december een strippenkaart koopt, krijg je er 1 gratis les bij cadeau. De voordelen van een strippenkaart zijn dat je makkelijker en sneller een les kunt boeken. En het geeft je meer een stok achter de deur om te gaan en even voor jezelf te kiezen. Omdat je de kaart binnen een bepaalde tijd op moet maken.

Black friday actie! Zie blog onderaan de homepagina.

Met onderstaande link kun je jezelf vrijblijvend inschrijven als je een les wil komen volgen.

https://www.momoyoga.com/dharana/register

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid