De lessen starten weer vanaf maandag 23 november

dharana zelhem

Lessen en workshops


Er zijn yoga matjes en andere materialen beschikbaar. Natuurlijk mag je ook je eigen yoga mat meenemen, als je dat prettiger vindt. Het is belangrijk om makkelijk zittende kleding aan te trekken en  laagjes zodat je iets aan of uit kunt doen als je het warm of koud krijgt. Ervaring is niet nodig, je kunt op ieder gewenst moment lessen volgen.  Een proefles is € 7.50. Je mag twee proeflessen volgen om te kijken of het bij je past. Daarna heb je de keuze uit verschillende soorten strippenkaarten:

4 lessen voor 40 euro ( 4 weken geldig)

5 lessen voor 57.50 euro ( 4 maanden geldig)

10 lessen voor 110 euro ( 7 maanden geldig)

Als je hieronder in het rooster op “boek nu” klikt, kun je jezelf vrijblijvend inschrijven. Of via momoyoga.nl/dharana. Er is ook een app van momoyoga beschikbaar waardoor het nog makkelijker is om te boeken en te kijken naar het rooster. Als je een les wil meedoen dan klik je op boek nu, dan betaal je via ideal en dan kun je jezelf inschrijven in de les. En daar vind je wat er nog meer mogelijk is. Ook verzorg ik, in overleg, lessen op locatie of privé lessen.

De lessen worden gegeven aan de boldijk 6 in Halle, bij de Boldiek. En bij warm weer worden de lessen buiten gegeven op dezelfde locatie. Dat kun je altijd in het lesrooster vinden.

“HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JE OVERAL KUNT LEREN ONTSPANNEN?”

Mijn lessen.

Ik geef drie verschillende lessen. Yin/yoga nidra, Mindfulness/yin yoga en de mannenles yin/yoga nidra.

Ik begin in mijn les altijd met 10 minuten stil liggen in een ontspannen houding om even te schakelen van doen naar even helemaal niets te hoeven doen. Ik richt me in de lessen vooral op de adem en we gaan oefenen doen om onze aandacht meer te kunnen focussen in het moment. De yin/yoga nidra les is de rustigste les en daar liggen we aan het einde 25 minuten helemaal stil en door de beoefening van yoga nidra kom je in een diepere ontspanning. Het voelt vaak alsof je maar 5 minuten ligt. Dat weet ik uit eigen ervaring en ik hoor het ook heel vaak terug van de mensen. Tussen het begin en de eindoefening zijn er rustige bewegingen en yinhoudingen die we 3 tot 5 minuten aanhouden. Bijna alle houdingen zijn zittend of liggend en voor iedere houding is wel een alternatief. De les is voor iedereen die graag meer ontspanning wil ervaren en op zoek is naar rust.

De mindfulness/yin yoga les begint hetzelfde als de nidra les. In deze les zitten alleen meer houdingen en bewegingen maar nog steeds allemaal op de ontspanning gericht. Ook ademoefeningen zijn altijd aanwezig. Dus heb je toch behoefte aan iets meer beweging maar wel vanuit een bewuste ontspannen houding dan is deze les misschien fijner voor je.

Speciale les voor alleen mannen.

Ik geef om de week op maandagavond een yin/ yoga nidra les voor mannen. Ik ben die les begonnen omdat ik merkte dat er geen mannen naar mijn andere lessen kwamen. Maar iedereen is welkom in de lessen behalve dan in dan mannen les. Die is alleen voor mannen.

Online lessen.

Alles hierover kun je vinden bij de onderstaande blog.

https://dharanazelhem.nl/2020/06/10/korte-yogafilmpjes-voor-verschillende-lichamelijke-klachten/

Buitenlessen.

Als het warm weer is kan het zijn dat ik ook af en toe de lessen vervang voor een buiten les. Maar je kunt alles vinden in het rooster hieronder.

Ochtend les.

Vanaf dinsdag 15 september begint er om de week weer een les op de dinsdagochtend. De les is van 9.15-10.30. Als de les drukker wordt kan ik hem altijd nog naar elke week zetten.

1 op 1 les/coaching

Benieuwd naar wat 1 op 1 coaching inhoudt en wat het voor je kan doen? Klik dan op onderstaande knop. Ik bied een mooie combinatie aan: wandelcoaching in combinatie met yogalessen.

Meditatielessen.

Nieuw!!!!
Alle informatie over deze korte cursus `leren mediteren` vind je via onderstaande link.
Verkoop yoga spullen.
Ik verkoop yoga bolsters, meditaties kussens, meditatie bankjes en kussentjes, oogkussentjes en yoga blokken. Voor meer info klik hier Informatie yoga spullen

Via onderstaande knoppen kun je jezelf vrijblijvend inschrijven in mijn systeem of als je al ingeschreven bent klik je op de knop boeken.

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid