fbpx
dharana zelhem

Yoga en meditatie


"HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JE OVERAL KUNT LEREN ONTSPANNEN?"

Ik geef iedere maandagavond een online les via zoom

Ik geef 3  verschillende yogalessen en een aantal keer per jaar een meditatiecursus. Alle uitgebreide informatie vind je onderaan de pagina. Er zijn yoga matjes en andere materialen beschikbaar. Natuurlijk mag je ook je eigen yoga mat meenemen, als je dat prettiger vindt. Het is belangrijk om makkelijk zittende kleding aan te trekken en  laagjes zodat je iets aan of uit kunt doen als je het warm of koud krijgt. Ervaring is niet nodig, je kunt op ieder gewenst moment lessen volgen.

Als je hieronder in het rooster op “boek nu” klikt, kun je jezelf vrijblijvend inschrijven. Of via momoyoga.nl/dharana. Er is ook een app van momoyoga beschikbaar waardoor het nog makkelijker is om te boeken en te kijken naar het rooster. Als je een les wil meedoen dan klik je op boek nu, dan betaal je via ideal en dan kun je jezelf inschrijven in de les. En daar vind je wat er nog meer mogelijk is. Ook verzorg ik, in overleg, lessen op locatie of privé lessen.

De lessen worden gegeven aan de boldijk 6 in Halle, bij de Boldiek. En bij warm weer worden de lessen buiten gegeven op dezelfde locatie. Dat kun je altijd in het lesrooster vinden.

Via onderstaande knoppen kun je jezelf vrijblijvend inschrijven in mijn systeem of als je al ingeschreven bent klik je op de knop boeken.

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid