fbpx

Coaching.

Ik bied twee super sterke pakketen aan. 

Pakket 1 is:

Ik heb een super gaaf pakket samengesteld voor je omdat ik het belangrijk vind om je zo goed mogelijk te helpen. Ik wil je de best mogelijk start geven omdat ik uit ervaring weet hoe moeilijk het begin kan zijn.

Het eerste gesprek zal plaatsvinden  via zoom of in mijn nieuwe ruimte (als hij klaar is;))

In het eerste gesprek gaan we starten met het stuk mindset. We gaan kijken waar je tegenaan loopt en hoe we daar gelijk een positieve verandering in kunnen brengen. We gaan veranderingen creëren in bepaalde denkpatronen/ gewoontes die je in de weg zitten. Ik ga je technieken en tips aanreiken waarmee je thuis aan de slag kunt gaan zodat je het echt gaat voelen en ervaren. Je krijgt ook meditaties mee voor de eerste 2 weken zodat je een nog betere start kunt gaan maken.

Na 2 weken gaan we een 1 op 1 yoga/ adem les doen in mijn ruimte waarin ik je echt ga leren wat snelle en goede manieren zijn om te ontspannen. Ik ga je leren welke opties er allemaal zijn om te ontspannen zodat er altijd wel een iets tussen zit wat bij jou past. Ik wil je laten ervaren dat je niet alleen een hoofd hebt maar ook een lichaam. Je kunt zelf ontspanning creëren in je lijf waardoor je automatisch rust krijgt in je hoofd.  Na deze les krijg je ook weer een opname mee naar huis met een ademoefening. Herhaling is super belangrijk. Zodat je het echt gaat integreren.

De volgende afspraak is 4 weken later en dan gaan we 60 minuten wandelen in de natuur. We gaan dan opnieuw kijken waar je op dat moment behoefte aan hebt. We gaan kijken waar je nog tegen aanloopt? Wat je lastig vind? Of wat er juist goed gaat? Ik ga je dan nog verder op weg helpen zodat je jezelf elke dag sterker en rustiger gaat voelen. Beweging in de natuur is de beste therapie die er is.

De 4de afspraak zal dan weer na 4 weken plaatsvinden en dan gaan we weer inzoomen op de ontspanning. Ik ga je leren wat er nog meer mogelijk is en hoe je dat kunt toepassen in je dagelijkse leven. We gaan samen oefenen zodat je echt zelf gaat voelen en ervaren wat het voor je kan doen.

Wat wil ik je nog meer geven?

Ik stuur je opdrachten via de mail waarin je actief aan de slag gaat zodat je bewuster word en blijft zodat je op gaat bouwen naar een fijner en ontspannen hoofd en lichaam waarin je alles weer kunt oppakken en blijven doen wat je graag zou willen. Je mag me altijd mailen of bellen als er tussendoor iets is waar je tegen aanloopt.

En als bonus krijg je na afronding van het hele pakket 2 gratis yogalessen. 

Ik heb er nu al zin in! Jij ook? Het lijkt me heel mooi om dit samen met jou te gaan doen omdat ik weet hoe waardevol het voor je kan zijn.

Dit pakket kost 500 euro inclusief alle voorbereiding, mail contact tussendoor zodat je in de actie blijft en alle meditatie/ yogalessen die je meekrijgt via de mail. Betaling mag in 3 termijnen.

Pakket 2:

In dit pakket begeleid ik je 1 keer maand voor een periode van 6 maanden zodat je echt discipline gaat creëren in jezelf. Je gaat 6 maanden lang nieuwe dingen leren en kijken wat het beste bij je past. Want hoe beter je gaat leren wat bij je past, hoe makkelijker en langer je het gaat vol houden. Het gaat daardoor een nieuwe gewoonte en patroon van je worden. Doordat we 1 keer per maand afspreken blijf je in de actie en ga je echte resultaten ervaren. Het voordeel is ook dat er niet te lang tussen zit zodat je ook echt iedere keer weer verder kunt met dingen waar je op dat moment toch tegen aan liep. Dit kan online of in mijn ruimte. En je krijgt natuurlijk tussendoor weer oefeningen en tips mee voor thuis zodat het echt in je systeem gaat zitten.

Dit pakket kost: € 750 euro  inclusief alle voorbereiding,  mail contact tussendoor zodat je in de actie blijft en meditatie/oefeningen die je meekrijgt via de mail. Betaling mag in 3 termijnen.

 

Yoga.

Je mag twee keer een proefles volgen voor 15 euro. En daarna heb ik 3 opties voor strippenkaarten:

  • 4 lessen ( 4weken geldig) voor € 45,00
  • 5 lessen ( 3 maanden geldig) voor € 62.50
  • 10 lessen ( 5 maanden geldig) voor € 115,00

Meditatie & ademcursus  

Ik geef online via zoom een meditatie en ademcursus waarin ik je in 3 weken kennis laat maken met meditatie en ademoefeningen. Wat het je kan brengen en hoe je het in kunt zetten in je dagelijkse leven.

Wat kun je verwachten: ik geef 3 keer 45 minuten  een webinar via zoom waarin ik uitleg geef en we gaan samen oefeningen doen. Ook krijg je meditatie en adem recordings mee voor thuis zodat je zelf goed kunt blijven oefenen zodat het steeds meer een nieuwe gewoonte gaat worden. En aan het einde van de cursus krijg je een e-book mee met alle uitleg en tips. Zodat je alles in alle rust kunt nalezen. Want herhaling is super belangrijk.

Kosten: € 50 euro

Vervolg meditatie en ademcursus.

Mocht je graag langer willen doorgaan, dan is de vervolgcursus een mooie optie. In deze vervolg cursus gaan we 2 keer per maand 60 minuten voor een periode van 3 maanden verder met oefenen zodat het nog meer in je systeem gaat zitten. Ik weet uit ervaring dat het echt tijd nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te leren en om je er ook echt zekerder over te voelen. Hoe langer je oefent hoe meer rust je gaat ervaren en sterker je jezelf gaat voelen. En dat gun ik jou. Ik wil je graag zo goed mogelijk ondersteunen zodat je het ook echt blijft volhouden want het kan je echt brengen waar je naar op zoek bent. Meer rust, meer ontspanning in je lijf, meer energie, meer zelfcontrole, meer geloof in jezelf en het mooiste van alles: Je gaat jezelf steeds meer gunnen en dat is een heel mooi proces.

Kosten: € 100

Voor meer informatie of inschrijving mag je mailen naar nanda@dharanazelhem.nl

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid