fbpx

Mooie reacties....

Reacties (2)

 • Jeanine 2 augustus 2020 at 13:02
  Beantwoorden

  Laatst de podcast bij Giel Beelen gekeken. Het was verassend te horen dat je dat kleine stukje negativiteit in je als tool kunt gebruiken om te beseffen hoeveel moois en positiefs er is! En het zo dus ook om kunt draaien naar een positief hulpstuk. Ben hier sindsdien veel over aan het nadenken geslagen. Hoe ik dat stukje pijn en verdriet in me kan laten overspoelen door al het mooie en gelukkige wat er net zo goed is, en dat laten overheersen. Als een weegschaal die ver naar de mooie kant overhelt, en het andere wat meer in de schaduw zet. Ik ga mijn best doen! Liefs,

  • Nanda van Londen 3 augustus 2020 at 08:53
   Beantwoorden

   Wat een mooi inzicht Jeanine. En mooi dat je die hieronder gedeeld hebt. Het is soms lastig omdat ons brein nou eenmaal het negatieve vasthoudt en het positieve voorbij laat drijven. Daarom train ik al jaren mijn brein door elke avond op te schrijven waar ik dankbaar voor ben. En het resultaat is echt heel mooi en geeft heel veel rust. Wie weet past dat ook bij jou. Het is zeker het proberen waard.

   Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie te plaatsen.

   Liefs Nanda

Laat een bericht achter

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid