fbpx

Boekentips.

Reacties (1)

  • Anka 23 november 2019 at 20:56
    Beantwoorden

    Ja, wat leuk die lijst! Ik ben via een coach nu meer met mezelf bezig, volg een interessante training en kwam ergens het boek van Michael pilarczyk tegen. Top boek! Af en toe zag ik bij jouw insta verhalen wat voorbij komen en ik ga daardoor over een paar minuten beginnen in de Fontein! Ik was benieuwd wat jou nog meer inspireerde en hier staat het gewoon op een rij! Heel tof! Heb gisteren toevallig op netflix Brene Brown gekeken, wat een vrouw is dat! Hele goede verteller met humor en veel boodschappen.
    Maar nu kan ik dus steeds in jouw lijstje kijken of er iets tussen staat wat me na dit boek interesseert. Dank je wel!

Laat een bericht achter

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid