Waarom zou 1 op 1 coaching iets voor jou kunnen zijn?

Omdat we dan gaan kijken waar  het probleem of de spanning  vandaan komt. Tijdens de yogalessen leer ik je om je aandacht te trainen om in het moment te zijn. Ik leer je hoe je op een ontspannen manier kunt gaan ademhalen. Maar soms is dat niet genoeg omdat het onderliggende probleem niet aangepakt wordt. Het is natuurlijk het belangrijkste om te gaan kijken waar het vandaan komt. Waarom bouw ik teveel spanning op? Waarom denk ik zoals ik denk? Waarom vind ik het moeilijk om dingen los te laten? Waarom ben ik niet gelukkig met mezelf? Waarom reageer ik op de manier zoals ik doe?

Ik wil je graag leren hoe je dingen anders kunt gaan bekijken. Hoe je vanuit een ontspannen houding kunt gaan kijken naar wat er is. Ik heb een hele hoop geleerd vanuit mijn eigen proces en door alles wat ik geleerd heb vanuit alle cursussen die ik gedaan heb. Het gaat om de manier hoe we kijken naar alles om  ons heen en in onszelf. We zitten vaak al heel lang in bepaalde automatische patronen en het is belangrijk om je daar eerst bewust van te worden. Of misschien ben je dat al maar heb je geen idee hoe je dingen kunt gaan veranderen.

Kennismakingsgesprek.

Ik vind het altijd fijn om eerst een gratis kennismakingsgesprek te hebben. Zo`n gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Dit gesprek is om te kijken of het van beide kanten goed voelt en om even te kijken wat je zelf graag zou willen bereiken.( Dit gesprek kan ook live via zoom als dat prettiger voelt)

Traject.

Ik bied een traject aan dat bestaat uit:

 • 3 keer een 1 op 1 wandelsessie of online via zoom van ongeveer 1 uur
 • 3 yogalessen die ik geef in groepen van maximaal 8 mensen. ( de les zou ook online via zoom kunnen). De les zou ook 1 op 1 kunnen ( als je dat liever hebt, hoor ik het graag. Dan zijn de kosten natuurlijk wel hoger) De yogales duurt 1 uur en 15 minuten.

Hoe ziet zo’n traject eruit: yogales -wandelsessie – yogales – wandelsessie – yogales en eindigen dan weer met een wandelsessie om eventueel af te ronden of om te kijken hoe we eventueel verder kunnen gaan.

Wat ga je leren?

 • je gaat leren wat een goede ademhaling voor je kan gaan doen
 • je gaat leren hoe je meer rust kunt creëren in je hoofd en daardoor in je leven
 • je gaat leren hoe je makkelijker en sneller kunt ontspannen
 • je gaat leren wat meditatie inhoudt en wat het voor je kan doen
 • je gaat meer inzicht krijgen in wat je energie geeft en wat je energie kost
 • je gaat leren hoe je bewustere keuzes kunt gaan maken
 • je gaat leren hoe je meer voor jezelf leert kiezen
 • je gaat leren hoe je oude patronen die je niet meer helpen om kunt zetten in nieuwe patronen die helpend voor je zijn
 • Enz……..

De kosten van dit traject zijn 260 euro.

Je kunt ook altijd een losse wandelsessie aanvragen en de kosten daarvan zijn 40 euro.

♥Alles wat je aandacht geeft, groeit.♥

 

Ik ben zelf jaren geleden bij een psycholoog begonnen maar daar liep ik op het einde een beetje vast. Ik snapte allemaal wel wat er werd gezegd maar ik had geen idee hoe ik dat moest gaan doen. Of hoe ik moest ontspannen. Het bleef allemaal een beetje oppervlakkig en vooral in mijn hoofd. En daarom ben ik op deze combinatie gekomen. Yoga en bewust ademen om te gaan voelen en ervaren. Om  meer te gaan voelen wat er gebeurd in je lijf. Meer bewustwording van wat er allemaal langs komt in jezelf. De combinatie van rustige yoga en bewustwording tijdens een 1 op 1 sessie kan je echt een stevige basis geven.

Tijdens een 1 op 1 coaching  gaan we heerlijk de natuur in. Door te gaan wandelen en in beweging te zijn komt er vaak op een ander niveau ook beweging. We gaan samen kijken waar op dat moment het meeste behoefte aan is. Door de juiste vragen te stellen en echt te luisteren komt er vanzelf iets omhoog.

Het begint allemaal met het bewustworden. Vanuit daar kunnen we gaan opbouwen naar meer ontspanning.

Voor meer informatie mag je altijd mailen naar nanda@dharanazelhem.nl of het contactformulier invullen.

Liefs Nanda

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid