Angst & mindset coach

Herken jij je in 1 van de onderstaande gedachtes?

 

√ ik word gek van mijn ongeduld en onrust waardoor ik nooit echt kan ontspannen

√ ik wil niet meer dat de angst/onrust mijn leven beheerst

√ ik word gek van mijn gedachtes en blijf maar piekeren, zelfs s’nachts

√ ik voel me niet begrepen en eenzaam in mijn proces

√ ik heb geen idee waar ik moet beginnen en ben het vertrouwen kwijtgeraakt

√ ik vind het lastig om te voelen/weten wat goed voor mij is of wat ik leuk vind

√ ik zorg altijd voor iedereen behalve voor mezelf

Dan ben je bij mij op de juiste plek.

Ik leer jou hoe je patronen kunt doorbreken en hoe je angst kunt omzetten in vertrouwen zodat je elk obstakel kunt gaan zien als een kans om te groeien. 

En hoe zou het voelen als je:

 

♥ meer durft te zeggen wat je vindt

♥ als je iedere nacht heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt

♥ als je meer leeft vanuit zelfvertrouwen

♥ als je wist hoe je zelf kunt ontspannen waar je ook bent

♥ als je meer controle hebt over wat je wilt denken/voelen

♥ als je je minder druk maakt om wat mensen van je vinden

♥ als je meer voor jezelf durft te kiezen zonder schuldgevoel

♥ als je meer kunt genieten door de rust die je voelt

♥ als je echt van jezelf houdt

Van angst naar vertrouwen zodat je weer echt kunt genieten! Hoe gaan we dat doen?

Ik plan altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken waar jij behoefte aan hebt en waar er veranderingen mogen gaan komen. Aan de hand van dat gesprek kijken we wat er nodig is. Ik bied losse gesprekken aan of een 3 maanden traject. Ik maak tijdens het langere traject gebruik van persoonlijke opgenomen meditaties, ademoefeningen & yogalessen. Alles kan ik helemaal afstemmen op waar het bij jou het hardste nodig is. Bijv: als je last hebt van angst is het belangrijk om je nierenergie te versterken. Of als je last hebt van hyperventilatie, dan kan ik daar de ademoefeningen ook op aanpassen.

Ik weet nog heel goed dat ik in het begin van mijn proces vroeg aan iemand: Wanneer word ik weer mezelf? Waarop diegene zei: Je word steeds meer jezelf. Je gaat jezelf nu echt leren kennen waarin je mag gaan leren/voelen dat je goed bent zoals je bent. En in het hele proces van bewustworden ga je zien dat je altijd een keuze hebben. Wat wil ik? Wat word ik blij van? Waar krijg ik energie van?  Met wie wil ik om gaan? Je gaat leren om meer voor jezelf te kiezen waardoor je energie over gaat houden voor alles wat echt belangrijk is.

Mijn kracht zit in echt luisteren naar het verhaal achter je woorden en aanvoelen wat er op dieper niveau nodig is. En natuurlijk mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen om iedere keer weer het beste te geven van mezelf. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk zodat jij echt voelt dat je niet alleen staat.  Ik zou het super mooi vinden als ik je zou mogen ondersteunen in jou proces.

 

 

 Meer over mij op you tube

Meer over mij op instagram! Daar leer je mij echt goed kennen;)

Podcast over mijn angstperiode

Krantenartikel Contact Bronckhorst Zuid

♥Alles wat je aandacht geeft, groeit.♥

Ik bied een 2 mooie krachtige trajecten aan die 3 maanden duren.

Traject 1 : Van angst naar vertrouwen

Traject 2 : Vol zelfvertrouwen veranderen! Vanuit zelfliefde! 

Wat zit er allemaal in:

♥ 5 keer een 1 op 1 coachingsgesprek van 60 minuten

♥ Een mooi 6 minuten dagboek waarin je elke dag mooie tips krijgt en je vooruitgang op kunt schrijven

♥ Aan het einde krijg  je een mooi e-book mee met belangrijke informatie, tips en oefeningen zodat je altijd alles terug kunt lezen

♥Je krijgt na elke sessie nieuwe meditatie/mindset oefeningen, adem en yoga opnames mee die je kunt kijken en luisteren wanneer je maar wilt ( en die blijven ook beschikbaar)

♥ Wekelijks mail contact ( de kracht van herhaling)

♥ Je mag me altijd bellen/appen op lastige momenten zodat ik je in het moment extra kan ondersteunen. Ik weet uit ervaring hoe waardevol dat kan zijn.

Je betaalt voor deze 3 maanden volledig persoonlijke begeleiding

€ 475.

Het mag betaald worden in 2 of 3 termijnen. Lijkt dit je gaaf? Laat het mij dan weten en dan gaan we samen kijken of dit traject bij je past. 

P1000587

Waarom heb ik voor deze manier gekozen?

Wat ik in mijn eigen proces heel erg gemist heb, was iemand bij wie ik elke moment kon aankloppen. Die echt snapte hoe ik me voelde. Die zich volledig kon inleven en ook eigen ervaringen deelde waardoor ik minder het idee had dat ik de enige was. Ik vind herkenning en openheid heel erg belangrijk. Dat je weet dat je altijd bij me aan kunt kloppen zonder dat je het gevoel hebt dat het teveel is. Ik heb liever meer contact momenten tussendoor zodat ik je gelijk kan helpen, dan dat het te lang duurt waardoor je vooruitgang minder goed gaat,

Ik vind de combinatie van praten, voelen, oefeningen doen en ervaren heel erg belangrijk. Want alleen praten heeft mij niet gebracht waar ik nu ben. Ik heb die perfectie combinatie gemist en daarom vind ik het zo waardevol dat ik jou dit nu mee kan geven.

Ik heb geleerd dat er zoveel meer mogelijk is. 80% is mindset dus dat is een heel belangrijk stuk waar we mee aan de slag gaan. Ik zorg ervoor dat je iedere sessie weer naar huis gaat met nieuwe inzichten waardoor je echt snel vooruitgang gaat voelen. De ademoefeningen gaan ervoor zorgen dat je sneller kunt ontspannen en ook meer energie gaat krijgen. Hoe bewuster je word, hoe meer je gaat zien dat je een keuze hebt. We  leven 95% onbewust en 5% bewust dus daar is een hoop in te behalen. Hoe meer inzicht je gaat krijgen in jezelf, hoe relaxter je leven aan gaat voelen. Omdat je keuzes gaat maken die goed voor jou voelen. Je gaat meer leven vanuit zelfvertrouwen en ontspanning. Als je echt gaat geloven in jezelf dan zul je nog versteld staan wat er allemaal mogelijk is.

P1000618

"Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven"

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid