fbpx

Angst & mindset coach

Van angst naar vertrouwen zodat je weer echt kunt genieten! Hoe gaan we dat doen?

Ik plan altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken waar jij behoefte aan hebt en waar er veranderingen mogen gaan komen. Het is heel belangrijk om eerst je hele systeem tot rust te gaan brengen. Want vanuit rust kun je veel meer voelen en helderder kijken naar wat er op dat moment echt speelt. Ik doe dat doormiddel van 1 op 1 sessies met gesprekken in mijn ruimte of tijdens een wandeling in de natuur om te gaan kijken waar en hoe jij die momenten het beste in kunt gaan bouwen. En ik maak gebruik van persoonlijke opgenomen meditaties, ademoefeningen & yogalessen. Alles kan ik helemaal afstemmen op waar het bij jou het hardste nodig is. Bijv: als je last hebt van angst is het belangrijk om je nierenergie te versterken. Of als je last hebt van hyperventilatie, dan kan ik daar de ademoefeningen ook op aanpassen.

Als er langzaam meer ontspanning gaat komen in je lichaam, ga je vanzelf merken dat er ook meer rust gaat komen in je hoofd. En als je weer meer vertrouwen en rust gaat voelen in jezelf kunnen we een stapje verder gaan. Vanaf dat punt gaan we aan de slag met het stukje mindset. We gaan samen kijken welke gedachtes, overtuigingen of patronen je leven op dit moment negatief beïnvloeden en hoe we die om kunnen gaan zetten. Op een manier die helpend is voor jou. Ook daar maak ik gebruik van opgenomen meditaties zodat je vaker kunt oefenen en steeds meer inzicht krijgt in jezelf en hoe je denkt.

Ik weet nog heel goed dat ik in het begin van mijn proces vroeg aan iemand: Wanneer word ik weer mezelf? Waarop diegene zei: Je word steeds meer jezelf. Je gaat jezelf nu echt leren kennen waarin je mag gaan leren/voelen dat je goed bent zoals je bent. En in het hele proces van bewustworden ga je zien dat je altijd een keuze hebben. Wat wil ik? Wat word ik blij van? Waar krijg ik energie van?  Met wie wil ik om gaan? Je gaat leren om meer voor jezelf te kiezen waardoor je energie over gaat houden voor alles wat echt belangrijk is.

Mijn kracht zit in echt luisteren naar het verhaal achter je woorden en aanvoelen wat er op dieper niveau nodig is. En natuurlijk mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen om iedere keer weer het beste te geven van mezelf. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk zodat jij echt voelt dat je niet alleen staat.  Ik zou het super mooi vinden als ik je zou mogen ondersteunen in jou proces.

 Meer over mij op you tube

Meer over mij op instagram! Daar leer je mij echt goed kennen;)

Podcast over mijn angstperiode

Waarom heb ik voor deze manier gekozen?

Wat ik in mijn eigen proces heel erg gemist heb, was iemand bij wie ik elke moment kon aankloppen. Die echt snapte hoe ik me voelde. Die zich volledig kon inleven en ook eigen ervaringen deelde waardoor ik minder het idee had dat ik de enige was. Ik vind herkenning en openheid heel erg belangrijk. Dat je weet dat je altijd bij me aan kunt kloppen zonder dat je het gevoel hebt dat het teveel is. Ik heb liever meer contact momenten tussendoor zodat ik je gelijk kan helpen, dan dat het te lang duurt waardoor je vooruitgang minder goed gaat,

Ik vind de combinatie van praten, voelen, oefeningen doen en ervaren heel erg belangrijk. Want alleen praten heeft mij niet gebracht waar ik nu ben. Ik heb die perfectie combinatie gemist en daarom vind ik het zo waardevol dat ik jou dit nu mee kan geven.

Ik heb geleerd dat 80% mindset is dus dat is een heel belangrijk stuk waar we mee aan de slag gaan. En wist je dat 80% van mensen verkeerd ademt? Dus we gaan ook aan de slag om goed te leren ademen waardoor je sneller kunt ontspannen en meer energie gaat krijgen. En het gedeelte meditatie gaat je helpen om je bewustzijn te vergroten waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf. Waardoor je andere keuzes kunt gaan leren maken. We  leven 95% onbewust en 5% bewust dus daar is een hoop in te behalen. Hoe meer inzicht je gaat krijgen in jezelf, hoe relaxter je leven aan gaat voelen. Omdat je keuzes gaat maken die goed voor jou voelen. Je gaat meer leven vanuit zelfvertrouwen en ontspanning.

"Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven"

Ik ben sinds kort gestart met een nieuw traject die 3 maanden duurt. Dit traject bestaat uit 5 keer een 1 op 1 gesprek van 60 minuten,  je krijgt meditatie, adem en yogaoefeningen mee die persoonlijk door mij zijn ingesproken en er is mail/ bel contact tussen de afspraken door zodat je drie maanden volledig begeleid wordt op jou weg naar meer ontspanning op welk vlak dan ook.

Ik bied dit nieuwe pakket aan met een flinke korting. Je betaalt dan geen € 500 maar €325. En het mag ook nog betaald worden in termijnen. Lijkt dit je gaaf? Laat het mij dan weten en dan gaan we samen kijken of dit traject bij je past. Deze actie loopt t/m 1 juli 2021. En er zijn nog 3 plekken vrij.

P1000587

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 45 minuten.

Dit gesprek kan live of via de telefoon gedaan worden. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken waar er behoefte aan is en bespreken we al jouw wensen, zorgen, vragen en verwachtingen. Ik zal in dit gesprek ook mijn werkwijze toe lichten en vertellen welke mogelijkheden er zijn. Naar aanleiding van dit gesprek kun je gaan voelen of het bij je past. En heb ik een goed beeld en kan ik eventueel een voorstel doen van een traject op maat. Ik geloof in trajecten waarin er veel herhaling van oefeningen is en waarin we minimaal 3 maanden samen aan de slag gaan. Omdat er zeker 30-60 dagen voor nodig zijn om nieuwe gewoontes aan te leren. Want we gaan natuurlijk voor blijvende resultaten en groei.

Mocht je graag 1 losse sessie willen boeken om nieuwe inzichten te krijgen dan kan dat natuurlijk ook!

Hieronder vind je een voorbeeld van 1 van mijn pakketten.

Van angst naar vertrouwen!

We gaan samen drie maanden actief aan de slag maar wel vanuit een ontspannen houding. We “MOETEN” al zo veel van onszelf dus daar gaan we samen de juiste balans in zoeken.

Hoe zien die drie maanden eruit?

We hebben vijf 1 op 1 sessies. De eerste 4 vinden om de 2 weken plaats en bij de laatste zit er 4 weken tussen. De afspraken duren ongeveer 60 minuten. Waarom om de 2 weken? Omdat herhaling en ritme super belangrijk is om nieuwe dingen aan te leren. Hoe meer je oefent hoe sterker het wordt! Ik mail je elke week tussen onze afspraken door om te kijken of er ergens behoefte aan is of waar je tegen aanloopt. Zodat je ook makkelijker vooruitgang gaat boeken.

Je mag zelf ook altijd mailen als je vragen hebt. Ik probeer daar altijd snel op te reageren als er een belangrijke vraag is.

Je krijgt opnames van meditaties, adem & yoga oefeningen mee na onze gesprekken zodat je daar thuis mee aan de slag kunt gaan.

We bekijken elke afspraak waar er behoefte aan is van jou kant en waar ik zie dat er wat extra begeleiding in nodig is.

Het belangrijkste is dat er eerst meer ontspanning gaat zijn in je lichaam waardoor er langzaam ook meer rust gaat komen in je hoofd.

Ik heb er alle vertrouwen in dat het je een hoop gaat brengen.

Mocht er langer begeleiding nodig zijn dan kunnen we samen kijken hoe we dat zo goed mogelijk kunnen doen.

Reviews

"De individuele coaching helpt erg goed bij het herstel van mijn burn-out. Nanda geeft op basis van eigen ervaring veel informatie en nuttige tips. Op de website staan fijne oefeningen voor rust en ontspanning. Voordeel van 1 op 1 coaching is dat de oefeningen op de wensen aangepast kunnen worden. Het enthousiasme en duidelijke advies van Nanda motiveren om met de oefeningen aan de slag te gaan."
Het is fijn als er gewoon veel herkenning is.
Iemand die het ook gewoon echt meegemaakt heeft en weet waar ze over praat!
De 1 op 1 coaching met Nanda was erg prettig. Vooraf besproken waar de behoefte lag en wat wij wilde bereiken met de coaching. De sessie was goed voorbereid door Nanda. De sfeer was rustig, prettig en het voelde veilig en vertrouwd. Veel herkenning en fijne oefeningen. We gingen relaxed en ontspannen naar huis met extra oefeningen en veel informatie.

"Eindelijk een goede coach gevonden die weet waar ze het over heeft en je daarom ook zo goed kan begeleiden. Ze staat altijd voor je klaar om je te helpen. Ook op de momenten dat je hulp het meest nodig hebt begeleid ze je door een moeilijk moment heen."
P1000671

♥Alles wat je aandacht geeft, groeit.♥

P1000618

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid