fbpx
dharana zelhem

Coaching


We hebben ons hele leven excuses gemaakt om niet voor onszelf te zorgen.

We definiëren onszelf door de rol die we spelen als moeders, dochters, zussen en vrienden. We zijn zo toegewijd aan het welzijn van degenen van wie we houden, dat we niet twee keer nadenken om onze behoeften op de tweede plaats te zetten.

Maar als je erover nadenkt, is het dan niet goed dat we ons overgeven aan zelfzorg? Is het niet goed om de tijd te nemen om te pauzeren – en weer af te stemmen op wat we werkelijk verlangen?

Voor mij is het antwoord een volmondig JA!

Wanneer zou 1 op 1 coaching iets voor jou kunnen zijn?

Als je op zoek bent naar een manier om echte blijvende vooruitgang te boeken dan ben je bij mij op de juiste plek. Dus ben je er klaar mee dat je:

 • slecht slaapt
 • veel piekert
 • vaak onrustig bent
 • veel moe bent
 • weinig plezier haalt uit dingen
 • onzeker bent over de dingen die je wilt
 • dat je last hebt van angst/paniek/burn-out
 • snel geïrriteerd bent en een kort lontje hebt
 • dat je het moeilijk vind om te ontspannen,
 • dat je altijd onverklaarbare lichamelijke klachten hebt
 • of wordt je er helemaal gek van dat je altijd beren op de weg ziet

Dan ondersteun ik je graag in je proces naar een meer ontspannen en leuker leven. Zodat je elke dag meer kunt genieten van alles wat je hebt en van wie je bent

 

Wat ga je leren?

wat een goede ademhaling voor je kan gaan doen

hoe je meer rust kunt creëren in je hoofd en daardoor in je leven

je gaat leren hoe je makkelijker en sneller kunt ontspannen

wat meditatie inhoudt en wat het voor je kan doen

je gaat meer inzicht krijgen in wat je energie geeft en wat je energie kost

hoe je bewustere keuzes kunt gaan maken

hoe je meer voor jezelf leert kiezen

hoe je oude patronen die je niet meer helpen om kunt zetten in nieuwe patronen die helpend voor je zijn

Kennismakingsgesprek.

Ik vind het altijd fijn om eerst een gratis kennismakingsgesprek te hebben. Zo`n gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Dit gesprek is om te kijken of het van beide kanten goed voelt en om even te kijken wat je zelf graag zou willen bereiken.( Dit gesprek kan ook live via zoom of via de telefoon als dat prettiger voelt)

Als het goed voelt van beide kanten kunnen we gaan starten aan een super mooi traject van 3 maanden.

Wat kun je verwachten:

Het eerste gesprek zal plaatsvinden  via zoom of in mijn nieuwe ruimte (als hij klaar is;))

We gaan dan samen kijken naar een stukje mindset. We gaan kijken naar bepaalde denkpatronen/ gewoontes die je in de weg zitten. Je gaat leren hoe het werkt in je hoofd en hoe je eventueel anders naar dingen kunt gaan kijken. . Het begint eigenlijk allemaal met het bewustworden van jezelf. Bewust worden van eventuele overtuigingen waardoor je niet verder komt of durft. Of waardoor je elke keer in een bepaalde spiraal blijft zitten wat je niet helpt.

Na 2 weken gaan we een 1 op 1 yoga/ adem les doen in mijn ruimte waarin je gaat leren ontspannen en op de juiste manier gaat leren ademen waardoor je overal waar je bent zelf kunt leren ontspannen.

Dan na 4 weken een wandel coaching  in een bosrijke omgeving waarin we gaan kijken wat er nog speelt, waar je tegen aan loopt , wat je nog lastig vind en natuurlijk ook om te kijken wat er wel goed gaat.

En dan na 4 weken weer een 1 op 1 yoga/adem les in mijn ruimte waarin je nog meer gaat leren over echt ontspannen.

En tussendoor stuur  ik je opdrachten via de mail waarin je actief aan de slag gaat zodat je bewuster word en blijft zodat je op gaat bouwen naar een fijner en ontspannen hoofd en lichaam waarin je alles weer kunt oppakken en blijven doen wat je graag zou willen.

Het lijkt me mooi om dit samen met je kunnen doen omdat ik weet hoe lastig het kan zijn zonder de juiste begeleiding.

De 1 op 1 coaching met Nanda was erg prettig. Vooraf besproken waar de behoefte lag en wat wij wilde bereiken met de coaching. De sessie was goed voorbereid door Nanda. De sfeer was rustig, prettig en het voelde veilig en vertrouwd. Veel herkenning en fijne oefeningen. We gingen relaxed en ontspannen naar huis met extra oefeningen en veel informatie.

Ook naderhand nog even een mail van Nanda of er nog vragen waren en hoe wij het ervaren hadden.

♥Alles wat je aandacht geeft, groeit.♥

Ik ben zelf jaren geleden bij een psycholoog begonnen maar daar liep ik op het einde een beetje vast. Ik snapte allemaal wel wat er werd gezegd maar ik had geen idee hoe ik dat moest gaan doen. Of hoe ik moest ontspannen. Het bleef allemaal een beetje oppervlakkig en vooral in mijn hoofd. En daarom ben ik op deze combinatie gekomen. Yoga en bewust ademen om te gaan voelen en ervaren. Om  meer te gaan voelen wat er gebeurd in je lijf. Meer bewustwording van wat er allemaal langs komt in jezelf. De combinatie van rustige yoga en bewustwording tijdens een 1 op 1 sessie kan je echt een stevige basis geven.

Tijdens een 1 op 1 coaching kunnen we ook heerlijk de natuur in gaan. Door te gaan wandelen en in beweging te zijn komt er vaak op een ander niveau ook beweging. We gaan samen kijken waar op dat moment het meeste behoefte aan is. Door de juiste vragen te stellen en echt te luisteren komt er vanzelf iets omhoog.

Het begint allemaal met het bewustworden. Vanuit daar kunnen we gaan opbouwen naar meer ontspanning.

Mijn proces en waarom ik ben gaan doen wat ik nu doe

In mijn blogs vind je meer filmpjes met leuke tips waardoor je misschien thuis al kunt beginnen.

Link naar mijn blogpagina

Voor meer informatie mag je altijd mailen naar nandadharanazelhem.nl of het contactformulier invullen onderaan de pagina.

Liefs Nanda

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid